Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Není Jakubova chyba, že ti lidé živoří na hranicích. Skutečně je správné, že se najdou lidé, kteří těm lidem pomohou a nenechají je tam ležet v bahně. To, že evropští politici nejsou schopni ten problém řešit a zastavit ten dennodenní desetitisícový proud lidí do Evropy, je skutečně katastrofa a jen to ukazuje, jak je Evropa neakceschopná a destruuje sebe sama. Jakub za to ale nemůže.

3 0
možnosti

J91a33r36a 37R36a21n52k

19. 11. 2015 18:27

Dik, delame co muzeme, nekdy pomahame jen financneR^

1 0
možnosti

To je prostě neúnosné - je třeba rychle je vrátit domů. Lodě i letadla snad na to státy EU mají.

1 0
možnosti
Foto

Na fotce v profilu máte milý, a až dětsky bezelstný úsměv. Proto Vám chci dát přátelskou radu:

"Nikdy nezapomínejte, že nejnebezpečnějším a nejzákeřnějším predátorem na Zemi je ČLOVĚK."

5 0
možnosti

:D Asi Vás nechápu..

2 0
možnosti
Foto

K34a66r73e93l 78M16á47d43l93e

19. 11. 2015 11:20

Stále se na situaci díváte pohledem "welcome", ale oproti Vašemu minulému článku kvituji přece jen objektivnější informace (i když třeba to procento dětí mezi migranty se mi zdá přehnané). Rovněž oceňuji, že jste rakouské protestující nenazval neonacisty, ale jenom nacionalisty.

4 0
možnosti

Pořád to na mě nemá ten kýžený efekt, abych je litovala a chtěla jim pomoci... Prostě nic, lhostejnost a zdravý rozum v tomto ohledu upřednostňuji a pořád a pořád budu tvrdit, že jsem ráda, že do ČR nechtějí. Ať jdou zpátky domů - tam mají také uprchlické tábory, tam ať se o ně dobrovolníci (klidně i z celé Evropy) starají a tam ať jim pomáhají.... Tady nemají co dělat... Prostě a jasně, takovéhle masáže z tisku a nebo od sluníčkářů čím dál víc nechávají lidi kolem lhostejnými...

8 0
možnosti

Francie má ( dle francouzské bezpečnostní služby) na svém území nejméně 10.000 muslimských extrémistů. Já se ptám,kolik jich bude v Evropě při tomto proudu nekontrolované migrace za 5 let ? A kolik za 20 let ? Co s nimi budeme potom dělat,když se už nyní bezpečnostní síly Francie pod náporem povinností hroutí ? Francie je donucena navýšit rozpočet pro bezpečnostní orgány o desítky mld. Eu.

Dá veřejnosti někdo odpověď na tyto otázky ?

11 0
možnosti
Foto

Co tu chtějí dělat? Práce pro ně není. Chtějí se přiživovat na vysoké životní úrovni nejdříve Německa a pak dalších evropských zemí? Jak dlouho to jejich hospodářství unese? Jak se zachovají, až pro ně místo 500 EUR na hlavu měsíčně bude jen polévka a krajíc chleba? Nechají se naverbovat IS a odpálí se v davu, aby se těm necitelným Evropanům pomstili?

14 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS