Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A co je špatně? Že nemocniční personál nepracuje zadarmo? Že léky, energie, čas, procedůry, přístroje atd. nejsou zadarmo? Vy pracujete zadarmo prosím Vás?

3 0
možnosti
Foto

špatně je to, že ceny toho co jste vyjmenoval jsou tak vysoko, že i pouhý příspěvek do solidárního systému, který by teoreticky měl dovolit zúčastnit se všem a mít za to zdravotnický základní servis, je tak vysoký, že na to ti lidé nemají. Kdyby se podobná příhoda stala vám a za dva týdny by vás na kripl kárce vystrčili z nemocnice s účtem který nejste schopen splatit do konce života, mluvil byste jinak

3 0
možnosti

Nabidka, poptavka. Pojistit se muze kazdy.

0 0
možnosti
Foto

nejsem znalec poměrů v USA ale z toho co jsem četl od lidí, kteří USA poznali osobně, se každý pojistit nemůže

1 0
možnosti

J78a51n 56R62á95ž

25. 9. 2014 12:49

Americký systém zdravotního pojištění byl odjakživa naprosto "šílený", ale Obamova reforma ho ještě zhoršila.

Ale to je na jinou debatu!

0 1
možnosti

Ja jsem to poznal osobne a muze.

1 0
možnosti

J24a37r93a 30R72a73n60k

25. 9. 2014 19:34

Ono i s temi leky je to trochu jine, sezenou se tzv. genericke, nemaji na sobe jmeno teeba Bayer, jsou bez jmena, ucinky stejne, cena polovicni. Prave v USA se na tv a v novinach nabizi advokati, kteri se "radi" uchopi kazdeho pripadu, ktery muzou pouzit proti pojistovnam. Pojistky nejsou nijak vysoke a je dost velka lehkomyslnost nebyt pojisten.

1 0
možnosti

Zdravotní péče nikde není zadarmo, zdarma je je pouze pro konečného uživatele. V USA je to velký problém, protože i ti, co pojištění měli, tak si nemohli být jisti, nakolik jim pomůže v případě dlouhodobé nemoci. To řešil Obamacare. Zdravotní pojišťovny si již nesmí dělat podmínky koho pojistí a vypovědět pojištění nebo neplnit, když se jim to tak hodí, aby ušetřily. Evidentně věc zatím neřeší lidi s velice nízkým příjmem, u nás sociální případy.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS