Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Fandím Italům, vadí jim tam jejich vládci, kteří se chovají stejně jako ti u nás. To jenom my jsme takové ovce, mlčíme, hlavu máme svěšenou. Stěžujeme si jen na netu a nebo  se stále omýlá, že žádná změna u nás není možná. Pokud se volí stále stejné politické strany  a stále stejná jména přes 20 let, tak samozřejmě žádná změna nebude. Ti, kteří jste takto volili, tak už se konečně zamyslete. Topka, ODS a ani ČSSD nevyjedou ze svých kolejí. Jedině přímá demokracie s obecným referendem, zapojení občana do rozhodování o závažných věcech atd.  může tuto zemi vyvést z tohoto marasmu. Jiné cesty nevidím. [>-]

8 2
možnosti
Foto

tak si zajděte k očnímu

2 5
možnosti
Foto

pacifistická revoluce.'? A což tak samet? Ve kterém to bylo filmu :,,pacifista střílí třikrát"?:-/

0 0
možnosti
Foto

Tak hlavně, že o protestech na Ukrajině informují média skoro nepřetržitě... asi není protest jako protest :-/

18 3
možnosti
TV

není. Podívejte se kolik lidí protestuje v ukrajině a co se snaží zvrátit ... to se s itálií nedá srovnávat, tam se mají relativně hodně dobře ....

0 1
možnosti
Foto

R^;-D  text napovídá, že vývoj lidstva stále probíhá a vědomí souvislostí se stále rozšiřuje a prohlubuje, a to i v poznávání jiných živočišných druhů, toho výše přítomného nevyjímaje. Pěkný exemplář.

1 0
možnosti
ZB

Neplánujeme žádné volby...taková myšlenka ůplně stačí, vládnou jistě chce místní megapopulista Grillo, vzor Okamury.Doufám, že u nás to tak daleko zajít nenecháme,Vyřvávat o konci politiků a vládě lidu - to nemůže dopadnout dobře.

7 1
možnosti
Foto

v Itálii žádná revoluce není, protestují tam (a pouze na severu Itálie) dopravci proti vysokým cenám pohonných hmot

http://diepresse.com/home/wirtschaft/international/1502230/Krawalle-bei-FernfahrerProtesten-in-Italien-?from=rss

1 1
možnosti
JS

To je zajímavé. Počítám, že jste taky v kontaktu s účastníky italských nepokojů. Nebo se jen odvoláváte na jeden článek? Dopravci se bezpochyby do protestů zapojii také, ale nevybírejme jen vhodné informace.

8 0
možnosti
Foto

L63u94b24o66š 67H34e50r19o

9. 12. 2013 15:28

Spoustu států v Evropě povstávají a protestují a Vy revoluci v Itálii  bagatelizujete - fakt super,gratuluji Vám.

3 0
možnosti
SB

Lidé ztrácejí práci a továrny se zavírají. To je bezesporu velice smutné, ale provozovatelé těch továren určitě nezavírají své výrobny z nějakého rozmaru. Vždyť zavřením továrny v podstatě zavírají svůj vlastní majetek. Těmito kroky reagují na situaci na trhu, že pro výrobky není odbyt vůbec, nebo pro ně není odbyt při cenách italské pracovní síly. Co na tom mohou protesty nebo protestující změnit? I kdyby se na náměstích sešlo dvacet milionůItalů, tak pokud výrobek X je prodejný maximálně tak za deset euro a při italských platech není možné ho vyrobit za méně než dvanáct euro, tak s tím demonstranti nic neudělají. Protestovat proti tomuhle má stejný smysl, jako kdybychom protestovali proti tomu, že voda v moři je slaná. Někdo by řekl, že proti tomu protestovat nelze. To by nebyla pravda. Není důvod, proč bychom proti tomu nemohli protestovat.

Protestovat můžeme, ale i kdybychom koordinovaně protestovali ve všech městech a vesnicích světa, tak ona by slaná zůstala i nadále.

12 1
možnosti
SV

Problém je,že toho dělníka někdo okrade zhruba o 50%(odvody) a pak na jeho výrobek napaří 20%DPH a jak stát(zloděj) s financema nakláda víme dobře.Něco dáme na cikány,zbytek rozkradem a prachy jsou fuč.

10 2
možnosti
RH

Další zoufalci, kteří nevědí, co chtějí. Revoluce je změna, která někam směřuje, toto jsou bezcílné protesty frustrátů. :-/

14 5
možnosti
SB

Dejme tomu, že by organizátoři těchto akcí nějak získali do svých rukou potřebné pravomoci. Že by prostě tuhle revoluci, jak to nazývají oni, vyhráli. A dejme tomu, že dnem vítězství bude některé úterý (je jedno, kterého týdne).

Zajímalo by mě, co hodlají dělat počínaje středou.

Myslím, že to nevědí ani oni.

15 1
možnosti
ZB

Ve středu se začnou rvát o moc a majetek zabavený revolucí...

9 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3132x
...

Seznam rubrik