Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GV

A nevadí Vám znásilněne děti a ženy? Že v Dánsku pro ně chtějí vyučovat sex.výchovu? Viz,minulý týden, kdy tam  tři Eritrejci znásilnili,25letou dívku?

2 0
možnosti
JR

J59a22r61a 66R47a50n21k

30. 10. 2015 22:20

Nezavidim Vam tu praci, presto jsem rada, ze jsteR^R^

0 0
možnosti
Foto

Ano, co nejdříve ať si sluníčkáři pořídí vlastní děti. To aby pochopili, za čí budoucnost mají skutečnou odpovědnost...

7 0
možnosti
JR

J90a18r15a 68R93a95n66k

30. 10. 2015 22:49

Vladimire, nebojte se, i pan Slunecko bude jednoho dne mit deti (pokud je uz nema), ale verim, ze jim da dobrou vychovu a budou vyrustat s rovnou pateri. Ve svete, ktery je jako mozaika, proste budeme ruznych barev a tvaru oci:-)

1 3
možnosti
Foto

A nevadí Vám, že jeden z těch vašich ekonomických migrantů byl dnes ve Švédsku odsouzen na doživotí za dvojnásobnou vraždu? Necítíte za to spoluzodpovědnost?

2 1
možnosti
Foto

to u nás byl jeden, pane Andrlo, a ten vám zabil  svýho tátu. A před léty jedna a ta vám zas zabila vlastní dítě. A taky nějaký Vietnamec zabil druhýho kvůli nějakým finančním věcem. A všici, jak tu jsou na jedný hromadě  , vám ,pane Andrlo , byli vodsouzený. A ono vám je to v naprostým pořádku... si taknějak myslim.

A vopravdu - Vaše otázka zní, jestli to autorovi nevadí ....já si tak nějak myslim, že to odsouzení mu asi vážně nevadí:-P... spoluzodpovědně, řekla bych,  cítí, že to je tak, jak by to mělo byť.;-D

2 1
možnosti
Foto

Jakube, Vaší práce, jakož i všech těch, kteří -  pomáhají a není jim to lhostejný , si neskonale vážímVVV.. Stejně tak, jako si nevážím příliš sebe, že tu  sedím u blogu a nepomáhám...Podobně jako ti, co akorát řvou a mají pouze předčasně  plné trenky  všeho toho (víme) a plný srdce betonu...nezvednou  na rozdíl od Vás pozadí od blogu.Rv

 Domnívám se, že vzít na sebe práci typu lékaři bez hranic i s tou zodpovědností stojícího  v situaci, že u toho porodu můžou dva zemřít  a vy si do smrti budete klást trochu viny.... co jste mohl  a nemohl.... Klobouk dolů a velká karma. Dobrá rada - sem už nikdy nic nepište. Jste fajn.

4 3
možnosti
Foto

...aby bylo jasno... fajn, že píšte o tomhle a že  máte na věc lidský náhled.

2 0
možnosti
Foto

"Text vznikl v rámci projektu ....."

To mně úplně stačí. Takže demagogie, výmysly, lži a citové vydírání.

Děkuji, nechci! RvRvRv

A i kdyby to vše nakrásně byla pravda, tak ti migrující lidé si to zvolili sami, protože v těch místech již ve skutečnosti nikam neprchají, ale jen se z 99% ženou za vidinou "pečených holubů do huby" v Německu.

A nakonec - pokud někdo mladý cítí naléhavou osobní potřebu angažovat se pro záchranu nějakých trpících lidí, pak tady u nás máme cca 30 tisíc bezdomovců, u kterých také platí, že "se nemůžeme jenom dívat na to, jak trpí"!

11 2
možnosti
JS

Byl jsem vychován tak, abych nelhal. A nevím, co pořád máte všichni s citovým vydíráním - to si nejste tak jistí sami sebou, že se pořád bojíte, že vás někdo bude citově vydírat? Achjo

3 1
možnosti
LN

..jako agitka dobrý.....jinak....Rv

7 0
možnosti
JC

Z jaké dílny je tenhle článek? Co tím chtěl autor říct? Nedělá se to, ale odpovím si sám - opět jenom pokus o citové vydírání lidí, pomožte těm chudákům ...

Nejsem necita, ale probůh, proč lezou do Evropy, PROČ těhotné před porodem, proč tahají chudáky děcka do té sloty a nečasu, proč je nechají jít rozbahněným polem, proč si je hází před policajtama a kamerama jako pytlíky brambor nebo cihly, proč z děcek dělají tak živé štíty přes ploty, proč, proč, proč ...??? Jděte, pomáhejte ... Pomáhejte likvidovat Evropu v této (zatím ještě) podobě. Ti lidé nemají soucit s vlastníma děckama, myslíte, že budou mít soucit s náma, s našima děckama?

5 2
možnosti

Chtěla bych upozornit na jednu nepřesnost ve Vašem blogu. Nepozvali

jsme do Evropy všechny uprchlíky, Angela Merkel přislíbila azyl pouze

Syřanům, kterých přichází cca 20%.

2 0
možnosti
JS

Díky. Nevím už, jak to pan Filgas myslel, ale možná mluvil právě o tom, že se Syřany volně přichází i další, „nepozvané“ národy.

1 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3132x
...

Seznam rubrik