Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane  autore, váš blog zmizel ze seznamu nejčtenějších. Není to také součást nějaké cenzury??

0 0
možnosti

"Bez povšimnutí médií" to rozhodně není, čehož si autor záhadně nepovšimnul nebo kouká jen na Novu. Nicméně nějaký větší prostor si to snad ani nezaslouží. V Itálii jsou demostrace každou chvíli a požadavky mají natolik zmatené, že tyto akce nikdy neměly žádný reálný výsledek. Demostrovat jen proto, že už máte někoho plný zuby (byť třeba oprávněně), to je holt nesmysl - jako by třeba manžel doma stávkoval, že to jeho manželství už není zdaleka tak super jako na začátku. :-)

4 2
možnosti
Foto

Holt korupce, neschopnost, mafie a jako spasitele si vzdycky znovu zvoli Berlusconiho. Nevim, jestli je jim jeste mozne pomoci.

0 2
možnosti

J29a75n 80R39á72ž

15. 12. 2013 15:28

Je to v pohodě do doby, kdy 100km od Říma neobleče nový Duce své věrné do černých košil a za zpěvu Avanti Popolo se nevydá na pochod s cílem  zatočit z korupčniky, zlými bankéři a prohnilou Římskou vládou.

1 0
možnosti

BBC, 13/12: http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-25368433

Demonstrantům média říkají "vidle", byli to autodopravci, malí podnikatelé, špatně placení pracovníci, nezaměstnání a studenti. Italský premiér slibuje, že bude bojovat s "populismem", a nenechá Itálii znovu potopit, "budeme bojovat se vším, musím zabránit tomu, aby byla země vržena do chaosu".

 Prime Minister Letta has promised to persevere with reforms and fight "populism". We will not allow Italy to sink again," he said, promising to "fight with everything I have to avoid our country being thrown back into chaos just as it is beginning to lift itself up again".

0 0
možnosti

... "hnutí vidlí", tak si říkají sami demonstranti. To jen tak pro upřesnění ;-)

1 0
možnosti

na CT24 o tom byla zpráva každou půlhodinu. Probuďte se VY ;-)

4 0
možnosti

Tak jak dopadl převrat? Už padla vláda? Už padl ten nenáviděný kapitalismus?

7 1
možnosti

P73e66t77r 36S50k55á34c68e12l

13. 12. 2013 19:07

Nejde přeci o kapitalismus jako takový. Jde o důstojný život většiny občanů. Protože stále platí, že není ten, aby se zavděčil lidem všem. Holt kapitalismus, který u nás před rokem 1938 fungoval, zatím ještě nikdo nenapodobil. Po roce 1990 byla šance, ale jaksi se nám to vymklo vinou diletantů z rukou. Nyní je šance další a tu využijeme, se zdravým rozumem to půjde. Více na http://www.szr.cz....R^

0 6
možnosti

Další blog snažící se navodit pocit odboje proti zlým, zkorumpovaným (a nevím co ještě) médiím. Aniž bych něco účelně o Itálii vyhledával,vím o protestech od samých počátků z našich médií. Zpráva na idnes.cz (největší internetový zpravodajský deník) a poměrně rozsáhlé reportáže z České televize, které jsou nyní obohacovány živými vstupy. Tak Vám nevím, kdo tady něco zatajuje.:-)

3 1
možnosti

O73t80o 84K92o78s70t43a

13. 12. 2013 11:22

Jj, 2000 lidí na Ukrajinské ploščadi, je v TV neustále, desetitisíce v itálii, nebo nedávno statisíce ve Francii ... to asi halt nejni ta správná barevná revoluce... :-P

5 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS